Θεσσαλονίκη: Ρυθμίστηκαν περίπου 8.900 υποθέσεις ημιυπαίθριων χώρων

Θεσσαλονίκη: Ρυθμίστηκαν περίπου 8.900 υποθέσεις ημιυπαίθριων χώρων

Συνεχίζεται, στο ισόγειο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, η εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων για τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων και άλλων πολεοδομικών υπερβάσεων.

Ο αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέας Κουράκης, δήλωσε ότι από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, έχουν παραληφθεί και εξυπηρετηθεί 8.888 υποθέσεις, ενώ η παραλαβή 3.733 νέων υποθέσεων προγραμματίζεται μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο υπολογισμός των αναλογούντων προστίμων, τα οποία θα αποσταλούν ταχυδρομικά στους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση που δήλωσαν.

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι σήμερα και των οποίων η ημερομηνία ελέγχου έχει παρέλθει, μπορούν να προσέρχονται εμβόλιμα χωρίς άλλη διαδικασία, στο ισόγειο του δημαρχείου.

Σημειώνεται ότι εκτός από τα ακίνητα πού βρίσκονται στον δήμο Θεσσαλονίκης εξυπηρετούνται και οι ανάγκες ακινήτων των δήμων Πυλαίας – Χορτιάτη και Νεάπολης – Συκεών, καθώς επίσης και των δημοτικών ενοτήτων Πολίχνης και Ευκαρπίας του δήμου Παύλου Μελά.

Πηγή: Newsit.gr