Καρέκλα (λιωμένη) εμπνευσμένη από τον "Εξολοθρευτή 2"
φώτο: viewdeco.gr

Καρέκλα (λιωμένη) εμπνευσμένη από τον “Εξολοθρευτή 2”

φώτο: viewdeco.gr

Σίγουρα οι πιό πολλοί έχετε δει την ταινία “Εξολοθρευτής 2” με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και τον Ρόμπερτ Πάτρικ. Σε αυτή την ταινία ο Ρόμπερτ Πάτρικ ήταν αυτός που έλιωνε και έτσι ξέφευγε κάθε φορά που τον κυνηγούσαν. Ο τρόπος που έλιωνε ήταν κάτι το καταπληκτικό. Τι σχέση έχει αυτό όμως με το θέμα μας;

Απόλυτη, διότι θα σας παρουσιάσουμε την λιωμένη καρέκλα. Καλά ακούσατε την λιωμένη καρέκλα, κάτι σαν τον  Ρόμπερτ Πάτρικ (που έλιωνε )στην ταινία.

Σχεδιαστές όπως ο Philipp Aduatz έχουν την ικανότητα να κρατάνε πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον μας για το παγκόσμιο design. Αυτή η καρέκλα αναπαριστά τη διαδικασία της τήξης, και ήταν ίσως το τελευταίο πράγμα που θα περιμέναμε από μία καρέκλα, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί ο σύγχρονος σχεδιασμός επίπλων αγγίζει τα όρια της τέχνης, έτσι και εδώ μοιάζει περισσότερο με γλυπτό παρά για ένα αντικείμενο για το σπίτι.

Η επικάλυψη με τον άργυρο βοηθάει σε αυτή τη μορφή του λιωμένου και της δίνει εντυπωσιακή γυαλάδα, ενώ είναι επιστρωμένη με ανθεκτικό βερνίκι για να γλυτώσει από τις γρατσουνιές.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή: viewdeco.gr