5ο Διεθνές Συνέδριο Ασφαλτικών Μιγμάτων και Οδοστρωμάτων (5th ICONFBMP) από 1 έως 3 Ιουνίου 2011 στη Θεσσαλονίκη

5ο Διεθνές Συνέδριο Ασφαλτικών Μιγμάτων και Οδοστρωμάτων (5th ICONFBMP) από 1 έως 3 Ιουνίου 2011 στη Θεσσαλονίκη

Tο 5ο Διεθνές Συνέδριο Ασφαλτικών Μιγμάτων και Οδοστρωμάτων (5th ICONFBMP) διοργανώνεται από  1 έως   3 Ιουνίου 2011 στη  Θεσσαλονίκη και στο Hyatt Regency hotel. Το Εργαστήριο Οδοποιίας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με το BERI (Built Environment Research Institute) του Πανεπιστημίου Ulster, Αγγλίας και το CAIT (Center for Advance Infrastructure Technology) του Πανεπιστημίου Μισισιπή, ΗΠΑ, διοργανώνει το Συνέδριο αυτό που είναι συνέχεια τεσσάρων προηγούμενων Συνεδρίων που οργανώθηκαν με επιτυχία στην Ελλαδα τα έτη 1992, 1996, 2002 και 2007.

Σκοπός του Διεθνούς Συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων τεχνολογιών, τάσεων, προδιαγραφών και ερευνητικών δραστηριοτήτων τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, στα ασφαλτικά υλικά και οδοστρώματα. Επίσης, η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών προς όφελος των ενασχολούμενων με την Οδοποιία και Αεροδρόμια και ειδικότερα την μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και διαχείριση των οδοστρωμάτων οδών και αεροδρομίων καθώς και την παραγωγή και χρήση υλικών και ασφαλτικών μιγμάτων.

Το 5ο Διεθνές Συνέδριο υποστηρίζεται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και Ιδρύματα όπως Transportation Research Board (TRB), Federal Aviation Administration (FAA) και Institution of Civil Engineers of UK (ICE).

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο πατήστε εδώ.

Πηγή: iconfbmp.civil.auth.gr