Ημερίδα “Τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης ως εργαλείο εξοικονόμησης στις κατοικίες” 🗓

energeiaka-error imageΤο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), διοργανώνει την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis στην Αθήνα, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης ως εργαλείο εξοικονόμησης στις κατοικίες”, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου REQUEST2ACTION.

Το ευρωπαϊκό έργο REQUEST2ACTION “Removing barriers to low carbon retrofit by improving access to data and insight of the benefits to key market actors”, στοχεύει στην ενθάρρυνση της χρήσης των συστάσεων των Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ), επιτυγχάνοντας μείωση των εκπομπών CO2 και εξοικονόμηση ενέργειας, μέσα από την συγκέντρωση πληροφοριών, οδηγιών και δεδομένων, καθώς επίσης και τη δημιουργία ενός μοντέλου αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης μεταξύ του καταναλωτικού κοινού και της αγοράς, στην ανακαίνιση των κατοικιών.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων (επαγγελματικοί φορείς, κατασκευαστές, προμηθευτές και εγκαταστάτες, ενεργειακοί επιθεωρητές), στους ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς και σε εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται εγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Αναστασία Σπανού (aspanou@cres.gr, 210 6603230).

Για να δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ.

Πηγή: cres.gr

Scheduled Ενέργεια & Πράσινη δόμηση