Έκθεση Ανοιξιάτικη Κατοικία 🗓

anoiksiatiki katoikia-error imageΗ έκθεση ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2015, διοργανώνεται από τις 14 έως τις 22 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, με τις καλύτερες προτάσεις διακόσμησης, επίπλωσης και εξοπλισμού για κάθε τύπου κατοικία. Φέτος, ακόμα πιο ολοκληρωμένη, περιλαμβάνει και την ενότητα ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ με όλα αυτά που χρειαζόμαστε για το εξοχικό μας σπίτι, την αναψυχή και τον κήπο μας.

Μια έκθεση που παραμένει η μεγαλύτερη και πληρέστερη, με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των αγαπημένων και αναγνωρισμένων εταιριών του χώρου, απίστευτη ποικιλία προϊόντων, συνθέσεων και κυρίως εμπνεύσεων, και όπως πάντα με τις χαμηλότερες τιμές και τους πιο προνομιακούς όρους, ειδικά για τη διάρκεια της έκθεσης. Σχεδιασμένη για να προσφέρει το μέγιστο δυνατό λύσεων και προτάσεων, συγκεντρωμένων σε ένα χώρο, η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ είναι ανεπτυγμένη σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την έννοια Κατοικία, καλύπτοντας τόσο ανάγκες γενικές όσο και εξειδικευμένες, για την ανανέωση, βελτίωση και ανάπλαση του σπιτιού μας.

Αναλυτικά:

  • Έπιπλωση (Καναπέδες – Κρεβάτια – Στρώματα και Υφάσματα Επίπλωσης, Έπιπλα Γραφείου, Κουζίνας & Μπάνιου)
  • Διακόσμηση και Οικιακός Εξοπλισμός (Χαλιά – Μοκέτες, Έργα Τέχνης, Διακοσµητικά, Φωτιστικά, Λευκά Είδη, Σερβίτσια, Κουρτίνες, Ριχτάρια, κ.α.)
  • Εξοπλισμός (Λευκές Συσκευές και ενεργειακός εξοπλισμός, Φωτοβολταϊκά Κλιματιστικά, Ηλιακά κ.α.)
  • Εξοχικό Σπίτι και Κήπος (Έπιπλα Κήπου & Βεράντας, Τεχνητά και Φυσικά Άνθη – Φυτά , Κάγκελα – Γκαραζόπορτες, Tέντες – Συστήματα Σκίασης, Είδη Κηπουρικής, Μηχανήματα & Εργαλεία)
  • Τροχοβίλες – Προκάτ Κατασκευές, Αλουµίνια, Τζάκια, Πόρτες ασφαλείας
  • Αναψυχή – Camping – Summer Activities
  • Μικροσυσκευές, BBQ, Υγραερίου κ.α.
  • Yπηρεσίες Σπιτιού, Τεχνικές, Οικοδομικές, Ασφαλιστικές κ.α.

Έκθεση ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
14-22 Μαρτίου 2015 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30 – 21:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:30 – 21:30

Για να κατεβάσετε τη δωρεάν πρόσκληση πατήστε εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες: katoikia.eu

from to
Scheduled Διακόσμηση & Design Σπίτι