Πρόσκληση για συμμετοχή μηχανικών σε έκθεση φωτογραφίας

fvtografia-error imageΤο Τμήμα Δυτικής Ελλάδας του ΤΕΕ και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων προσκαλούν μηχανικούς, προκειμένου να λάβουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2015 με τίτλο: «Καλλιτεχνική ματιά στα τεχνικά έργα της Δυτικής Ελλάδας από την αρχαιότητα ως σήμερα».

Όροι συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε μηχανικός στέλνοντας από 1 έως 3 φωτογραφίες. Ειδική τριμελής επιτροπή θα επιλέξει ποιες θα παρουσιαστούν στην έκθεση. H επιτροπή αποτελείται από τους:

1) Παπαδάκη Ι., εκπρόσωπο του ΤΕΕ,

2) Μαλαμή Κ., εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και

3) Μιχαλά Χ, εκπρόσωπο της φωτογραφικής λέσχης Πάτρας «Ηδύφως».

2. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαίσια και πρέπει να προέρχονται από μια και μοναδική αρχική λήψη. Η παράδοση των φωτογραφιών θα γίνει στα γραφεία του ΤΕΕ-ΤΔΕ (Τριών Ναυάρχων 40, 26222 Πάτρα), μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015. Θα είναι εκτυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί Α4.

3. Οι φωτογραφίες θα συνοδεύονται από το ονοματεπώνυμο του μηχανικού – φωτογράφου, Α.Μ. ΤΕΕ και τον τόπο λήψης της φωτογραφίας.

Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδήποτε από τα παραπάνω κριτήρια δεν θα ληφθεί υπόψη. Οι μηχανικοί των οποίων οι φωτογραφίες θα επιλεγούν για την έκθεση, θα κληθούν να τις εκτυπώσουν σε συγκεκριμένες διαστάσεις και χαρτί προκειμένου να εκτεθούν.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Πηγή: tee.gr