Συνδυάζοντας το μοντέρνο με το στυλ Art Deco

Το γραφείο, που βρίσκεται στη Μόσχα, σχεδιάστηκε απο τη τη ρώσικη αρχιτεκτονική ομάδα ArchPoint. Ο χώρος συνδυάζει την κομψότητα με τη σπιτική θαλπωρή, το σύγχρονο στοιχείο με το vintage, παρέχοντας επαρκείς χώρους γραφείων και συναντήσεων.

office_moscow_4-error image

office_moscow_3-error image

Χρησιμοποιήθηκαν μοντέρνα φωτιστικά, αρκετά υλικά στο φυσικό ξύλο, κόκκινο γυαλιστερό δέρμα, τα οποία μαζί με τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν ένα φωτεινό και πανέμορφο χώρο.

office_moscow_6-error image

office_moscow_5-error image

Ο σύγχρονος σχεδιασμός γραφείου παντρεύεται με στοιχεία Art Deco. Κολώνες και γυαλιστερές επιφάνειες, πινελιές και έργα τέχνης κόκκινων αποχρώσεων, γυάλινα πάνελ και χρωματικοί συνδυασμοί έντονων αντιθέσεων, συνθέτουν αυτό το ξεχωριστό αποτέλεσμα.

office_moscow_7-error image

Το ξύλινο πάτωμα και οι βελούδινες κουρτίνες προσθέτουν το στοιχείο του κλασικού. Η μερική εμφάνιση του τούβλου στον τοίχο, οι μοντέρνες ταπετσαρίες και το τζάκι είναι οι όμορφες λεπτομέρειες που δημιουργούν μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα. Το γραφείο μάζει με σπίτι, που διαθέτει κελάρι, κουζίνα, άνετα έπιπλα και τζάκι.

office_moscow_1-error image

office_moscow_2-error image

Το γραφείο βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίο με κεκλιμένη στέγη, κάτι που δίνει μια ωραία αίσθηση loft στο χώρο.

Πηγή: lushome.gr