Αρχιτεκτονικό Εργαστήριο στην Πάτρα 25/9 – 2/10/2015 🗓

citylab_patra_2015Ξεκίνησε με μεγάλο ενδιαφέρον το σεμινάριο αρχιτεκτονικής της πόλης που διοργανώνει η ομάδα CITY LAB – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με την ΑΔΕΠ Α.Ε., τον Δήμο Πατρών, την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας στην πόλη της Πάτρας Πανελλήνιο Συνέδριο-Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής CITYLAB • 2015, με θέμα «Αρχιτεκτονική και Πίστη». 

Επιστημονικός υπεύθυνος της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στις “Αποθήκες Μπάρι” (Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα) είναι ο Ιστορικός Αρχιτεκτονικής και Τέχνης Δρ. Παναγιώτης Πάγκαλος, Διδάσκων στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ενώ την Ομάδα Οργάνωσης αποτελούν οι: Τρισεύγενη Αναστασοβίτη, Θάνος Κότσαλης, Σάρα Μάτσα, Ιωάννα Τρικόγια και Βίκυ Φαιλάδη.

Αντικείμενο του Συνεδρίου-Εργαστηρίου είναι να παραχθούν ιδέες με όραμα και προοπτική για την ανάπτυξη της πόλης των Πατρών προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της.

Στο Συνέδριο-Εργαστήριο πρόκειται να συμμετάσχουν εξήντα φοιτητές σχολών αρχιτεκτονικής από όλη την ελληνική επικράτεια και θα δοθούν διαλέξεις από τριάνταπέντε και πλέον διακεκριμένες προσωπικότητες της Αρχιτεκτονικής, της Τέχνης, της Θεολογίας και της Φιλοσοφίας.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 2 Οκτωβρίου 2015.

Για να δείτε το πρόγραμμα του εργαστηρίου πατήστε εδώ.

Πηγή: patrasevents.gr, sadas-pea.gr

 

from to
Scheduled Άλλες πόλεις