Ώρα για μπάνιο… Μπανιέρα ή Ντουζιέρα;;;

Ώρα για μπάνιο… Μπανιέρα ή Ντουζιέρα;;;

Κατά την φάση κατασκευής ενός μπάνιου σε ένα διαμέρισμα έρχεται, σε όλους, το λογικό δίλημμα τι είδη υγιεινής να επιλέξουμε. Να διαλέξουμε δηλαδή, μπανιέρα ή ντουζιέρα;

φώτο 1: μπανιέρα με υδρομασάζ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για την επιλογή είναι το μέγεθος του χώρου! Εάν σας αρέσει να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε όταν κάνετε μπάνιο, η άνετη μπανιέρα είναι η σίγουρη επιλογή. Υπάρχουν μπανιέρες απλές που αποτελούν μια οικονομική επιλογή αλλά και μπανιέρες που διαθέτουν υδρομασάζ-αερομασάζ (φώτο 1), μπανιέρες με μηχανισμό αυτόματης απολύμανσης και  αισθητήρα στάθμης νερού!!
Πολλές και ελκυστικές είναι οι λύσεις που διαθέτει η αγορά και στις ντουζιέρες. Ντουζιέρες με καμπίνα υδρομασάζ οι οποίες προσφέρουν οικονομία χώρου και λειτουργικότητα! Ντουζιέρες με αντιολισθητική επιφάνεια, υδρομασάζ, ατμόλουτρο, ντουζ με αυξομείωση ύψους, κάθισμα, κρύσταλλο ασφαλείας (φώτο 2).

φώτο 2: μπανιέρα-ντουζιέρα

Οι ντουζιέρες αποτελούν μια εύκολη επιλογή για άτομα μεγάλης ηλικίας, αλλά και για όσους όπως προαναφέραμε διαθέτουν λίγα τετραγωνικά στο μπάνιο τους!
Ωστόσο αν έχετε παιδιά στο σπίτι η λύση της μπανιέρας με λαβές διευκολύνει την πρόσβαση. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής που επιτάσσει γρήγορους ρυθμούς καθιστά την επιλογή ντουζιέρας πιο δημοφιλή! Δεν είναι λίγες οι φορές που μπροστά στην επιλογή μεταξύ των δύο είμαστε αναποφάσιστοι.

Η αγορά δίνει τη λύση! Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ο Σ και των δύο σε ένα! (φώτο 3)

φώτο 3: μπανιέρα - ντουζιέρα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το artweger.at

Συντάκτης : Ρένα