5η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων, 8-10 Ιουνίου 2012 στο Helexpo Palace

5η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων, 8-10 Ιουνίου 2012 στο Helexpo Palace

Η 5η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου 2012 στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Στόχος είναι η διοργάνωση της Έκθεσης να αποτελέσει την αφορμή για να ακουστούν θετικές ειδήσεις για την Αγορά Ακινήτων, η οποία τους τελευταίους μήνες βάλλεται από νέα φοροεισπρακτικά μέτρα.
Η 5η PROPERTY φιλοδοξεί να συμβάλει στην αναστροφή του αρνητικού κλίματος για τη Κτηματαγορά, αφενός παρουσιάζοντας στους επισκέπτες ρεαλιστικές προτάσεις για την απόκτηση και εκμετάλλευση ακινήτων, αφετέρου προβάλλοντας μέσω του Συνεδρίου που θα διεξαχθεί παράλληλα, τις τεκμηριωμένες απόψεις εξειδικευμένων Στελεχών για τις προοπτικές της Αγοράς τους επόμενους μήνες.

Με τη διοργάνωση της PROPERTY οι Φορείς της Κτηματαγοράς και ειδικότερα οι Εταιρείες που διαθέτουν «ειδικό βάρος» και διακρίνονται στο χώρο, θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν στον κόσμο μία αισιόδοξη προσέγγιση για την απόκτηση ακινήτου και να προβάλουν όλους εκείνους του λόγους για τους οποίους οι επενδύσεις σε ακίνητα εξακολουθούν να αποτελούν μία ενδιαφέρουσα προοπτική.

Παράλληλα, στοχεύοντας στην ανάδειξη και προβολή της ελληνικής κτηματαγοράς στο εξωτερικό, η HELEXPO θα φιλοξενήσει για μία ακόμα χρονιά κτηματομεσίτες, τραπεζικά στελέχη και δημοσιογράφους από επιλεγμένες Αγορές του εξωτερικού προκειμένου να δώσει την ευκαιρία αποκλειστικά στους Έλληνες εκθέτες να προβάλλουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που διαθέτουν, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

Η 5η PROPERTY θα περιλαμβάνει επίσης ειδικές θεματικές ενότητες για την Εξοχική Κατοικία, την Προκατασκευασμένη Δόμηση, την Τακτοποίηση Ακινήτων και την Ανακαίνιση – Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων, ενώ παράλληλα με την Έκθεση θα διεξαχθεί το 5ο Συνέδριο Ακίνητης Περιουσίας με διακεκριμένους Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η PROPERTY διοργανώνεται από τη HELEXPO που, με τα 80 και πλέον χρόνια εμπειρίας της, μπορεί να εγγυηθεί την άριστη και πετυχημένη διεξαγωγή της.

Εκμεταλλευθείτε τις ειδικές εκπτώσεις του Απριλίου και δηλώστε συμμετοχή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Παρασκευή: 12:00 – 21:00
Σάββατο & Κυριακή: 11:00 – 20:00

Η Property για μία ακόμα χρονιά, στηρίζει και προβάλλει την Αγορά Ακινήτων.

Πηγή:  helexpo.gr